Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
愛一個人太辛苦了
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

唔好抱太大期望比較好
初初一定不停諗住對方
約多d 朋友見面gathering 

時間耐左,你就會發現原來對方唔係真係禁重要
Reply
(2018-09-06, 01:30 PM)瑪姆斯汀 Wrote: 唔好抱太大期望比較好
初初一定不停諗住對方

老肛湖
Reply
(2018-09-06, 01:30 PM)皮爾斯 Wrote:
(2018-09-06, 01:30 PM)瑪姆斯汀 Wrote: 唔好抱太大期望比較好
初初一定不停諗住對方

老肛湖

原來你係@@ 
失敬失敬
Reply
愛一個唔愛你既人梗係辛苦啦 吃力不討好
你鐘意浪費自己時間其實都無乜所謂既... 六合彩都有得中... 可能有日你會感動到佢既 
Reply
(2018-09-06, 01:32 PM)特蕾西 Wrote: 愛一個唔愛你既人梗係辛苦啦 吃力不討好
你鐘意浪費自己時間其實都無乜所謂既... 六合彩都有得中... 可能有日你會感動到佢既 
做乜要打擊佢
Reply
最後一任男朋友? 你地一齊左咩
Reply
果然好辛苦
Reply
你有沒有勇氣愛一個人
Reply
愛一個人從來不容易
Reply
要愛一個人要經歷好多野
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人