Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
其實想知有冇massage 係值得推介?我係新手丫
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我係新手,想試下massage 唔知骨場定私按好?我最注重乾淨,最怕有菌,kindo 好似幾好,但我未試過(怕羞),大概幾錢到嫁?tips 幾多嫁@@
Reply
massage都有分好多種
swedish massage就最多人揀
比較soft 著重舒服同放鬆神經
其他有泰式 中式
會講究穴位

你未試過就試下swedish massage先會好d
按摩都係求開心
想舒筋活絡就睇醫生啦

其實骨場私按都係睇人
私按有d師傅都係由骨場訓練
不過骨場比較有保證咁解

旺角區黎講kindo衛生算數一數二

tips既話唔同做法唔同收法啦
師傅同你做body 市價就3百到5百咁lo
Reply
早排有個line friend骨友同我分享....
樓主可以參考一下 Smile
[Image: tumblr_o3got5p8V21r0hblyo1_1280.png]
Reply
(2016-03-03, 11:39 AM)pplate Wrote: massage都有分好多種
其他有泰式 中式
會講究穴位

按摩都係求開心
想舒筋活絡就睇醫生啦

其實骨場私按都係睇人
不過骨場比較有保證咁解

多謝你丫 kindo 有冇邊個介紹?我係怕羞仔,xdxd 其實想放鬆腰腳肌肉,好緊,我未玩過,唔識丫,但怕被人騙同不乾淨。 kindo 好似冇獨立shower. 佐敦的黑工技師場 spa okay or not xdxd

(2016-03-03, 11:49 AM)nokia2018 Wrote: 早排有個line friend骨友同我分享....
[Image: tumblr_o3got5p8V21r0hblyo1_1280.png]

Thanks .但有冇得俾我揀師父,我不想彈鐘,但又怕不合心意
Reply
(2016-03-03, 11:53 AM)Nothing_here787 Wrote:
(2016-03-03, 11:39 AM)pplate Wrote: massage都有分好多種
其他有泰式 中式
會講究穴位

按摩都係求開心
想舒筋活絡就睇醫生啦

其實骨場私按都係睇人
不過骨場比較有保證咁解

多謝你丫 kindo 有冇邊個介紹?我係怕羞仔,xdxd 其實想放鬆腰腳肌肉,好緊,我未玩過,唔識丫,但怕被人騙同不乾淨。 kindo 好似冇獨立shower. E字頭那垃圾 spa okay or not xdxd

(2016-03-03, 11:49 AM)nokia2018 Wrote: 早排有個line friend骨友同我分享....

Thanks .但有冇得俾我揀師父,我不想彈鐘,但又怕不合心意

通常GAY SPA都會比客人揀師傅。
但同泰國金魚缸果種揀法有少少分別lor..
你可以預先同佢地receptionist講要邊類技師,
然後佢地就會按照你要求推薦比你...

真係好唔岩的話, 你有權係5 mins內換人...
不過OK既話, 就繼續la^_^

呢一種就係香港gay spa既"揀法"
Reply
(2016-03-03, 11:59 AM)nokia2018 Wrote:
(2016-03-03, 11:53 AM)Nothing_here787 Wrote:
其他有泰式 中式
會講究穴位

按摩都係求開心
想舒筋活絡就睇醫生啦

其實骨場私按都係睇人
不過骨場比較有保證咁解

多謝你丫 kindo 有冇邊個介紹?我係怕羞仔,xdxd 其實想放鬆腰腳肌肉,好緊,我未玩過,唔識丫,但怕被人騙同不乾淨。 kindo 好似冇獨立shower. E字頭那垃圾 spa okay or not xdxd

通常GAY SPA都會比客人揀師傅。
但同泰國金魚缸果種揀法有少少分別lor..
你可以預先同佢地receptionist講要邊類技師,
然後佢地就會按照你要求推薦比你...

真係好唔岩的話, 你有權係5 mins內換人...
不過OK既話, 就繼續la^_^

呢一種就係香港gay spa既"揀法"

會不會不尊重masseur? 我都幾怕羞,不知點玩,kindo 按摩邊個師父按得好? body 又会主動啲?
Reply
KinDO吧....
平時放tutorials都去呢度按...
地理位置方便, 靚仔多..

我推介Jason同Janus
Reply
Thanks for sharing, bro!
Reply
最緊要都係技術好
Reply
好耐無見BENEKIT
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人