Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
17系列
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

大家的品評怎樣?
去過一次,冇下次
(2016-10-16, 10:12 AM)unbreakdia Wrote: 去過一次,冇下次

有冇得detail 小小,上次去除左覺得D師父大陸味濃hea按外都叫系還可以
(2016-10-16, 10:18 AM)satuoshi Wrote:
(2016-10-16, 10:12 AM)unbreakdia Wrote: 去過一次,冇下次

有冇得detail 小小,上次去除左覺得D師父大陸味濃hea按外都叫系還可以

CHing你接受能力都幾高,佢地D 叔叔們我頂不順
(2016-10-16, 10:24 AM)ooOoo Wrote:
(2016-10-16, 10:18 AM)satuoshi Wrote:

CHing你接受能力都幾高,佢地D 叔叔們我頂不順

我認為又未差到咁,D師傅大部分都瘦,大陸味就見人見智,應該都系6-7個左右,我覺得Ken唔錯 42啤啤,雖然大左小小,但按得可以
講番自己感覺,17你話好正,就一定5系,D師傅有至少三件地雷,普遍又水準一般,唯一好果個又走左唔做。17你話佢差又未至於,至少佢好過edxx soxxxa之流,比上不足比下有餘,我要揀就唔會去17,除非咁啱果頭收工,唔係一定出MK Paxx.
17 有D後生仔都幾好, 試過個DESMOND 好鬼識同你玩, 按摩手勢又好
呢間D人太瘦,同埋有聘請underage之嫌,唔係太安全 Dodgy
呢間17 我頂唔順,去親D boy都成隻瘦骨仙咁,叫佢按大力,佢按三四分鐘就冇力兼出灑汗,大佬專業小小得唔得?比幾舊水按再接ending你比D咁既服務,我不如屋企自己開套片自HI?
(2016-10-16, 05:09 PM)rbleipzig Wrote: 17 有D後生仔都幾好, 試過個DESMOND 好鬼識同你玩, 按摩手勢又好

DESMOND玩就幾好玩,不過個樣5系我中意果類.個人性格無咩野,不過個人衛生5店,有污遭感覺

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人