Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【突發】屌到成張床都係屎,人渣不負責任
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

點解啲字...我個個都識但睇唔明講乜?有無閱讀理解達人解釋一下,3個男人開房?
#篇野仲難過文言文
#屌到成張床都係屎

[Image: 30l65tm.jpg]
【通緝】屌還屌...唔好屌到周圍都係屎啦~~ 

(轉)Recently have two person. You should beware of them. Why? The several point is totally careful your items:
1) Items 無緣無故失蹤, 都抄返佢個袋出嚟見返自己包 Items 佢哋竟然話嗰包嘢係佢。 呢兩個人之前有前科㗎喇。 
2) 之前講好咗每個人頭費收幾多錢, 到最後離開 之前話銀包唔夠錢要去撳錢, 你慣常用語 話轉頭上返嚟畀你, 到最後問佢幾時找數,佢就話冇錢。 
3) 佢會整污糟酒店設施, 床鋪被單,繼而唔認數。 因為酒店必需要佢 畀清潔費。( 有相為證) 
4) 我出嚟搵佢傾賠償時候,佢就搵一位所謂麻撚飯保險經紀為佢哋擋災。 喺你面前做場大龍鳳, 之後又話冇錢佢想走數。 

咁佢咋傻扮懵我都唔弱嘅!我就將曬佢哋嘅私人資料 + 聯絡電話全部畀曬酒店,亦督促酒店叫佢找數,而不關我事。 因為佢哋兩位其中一個已經知道 什麼時候 check out 酒店 但奈何其中一位 竟然瞓到 下午 五點半。 當然酒店亦都會循例辦事收取費用。 當然係佢哋其中一位找曬數唔關我事。因為我已經作為 Host,Check out 時間已經離開酒店。 酒店職員通知我, 話我仲有朋友喺度瞓緊覺未離開 所以 酒店 要收取佢費用。 

好似今日呢兩條友仲無賴, 用一個冇 credit 嘅 Credit Card 去租住酒店一晚。 條友仔勁醒目,佢叫我喺酒店大堂等佢,佢轉頭返嚟。點樣知道我再問佢返唔返?佢就話唔舒服唔返,咁我當然有佢 $500 按金收條。 

[Image: ffMBiSK.jpg]

因為到我攞張收條去 Front Desk 問佢按金可唔可以代佢攞嘅同時,酒店亦都畀番單據,叫我通知卡主,就話因為信用卡無任何錢喺入面,所以信用卡會照扣酒店一晚住宿費用。( 我心諗佢唔返酒店,佢梗係以為我會找條酒店數啦,佢都戇撚鳩。) 我心諗你都呃得我透啦兩位! 
你估我點做最後? 

1) 當然梗係攞番起佢嗰張按金 $500 張紙喺我度啦! 
2) 另外我叫佢點都要 debit 佢銀行 credit card 嘅信用額。 酒店話銀行可以照做。 因為酒店方面話佢信用卡過唔到數。 
3) 叫酒店 Send Payment invoice 畀嗰兩條友叫佢找數。 因為其中一條友係需要醫護人員抬走佢入律敦治醫院嘅,所以環境,人士,地利....! 都已經知道佢係客戶嘅情況底下,佢係必需要找數。 因為警察同時間有佢呢兩位人兄嘅資料,所以佢哋冇得走!( 呢件事已經係前幾日發生。) 
最搞笑係佢哋去到宜家,佢哋以為我找咗今日酒店費用,再加埋放低按金字條畀佢哋,我諗佢晏些少去酒店攞返按金錢,係冇得提取,因為按金收據喺我度及酒店已經 debit 佢信用卡, 我諗緊佢哋生氣個樣係點。 

[Image: DiFiRjl.jpg]

麻煩你幫我 BOARDCAST 呢兩個人小心啲如果佢 join 你party玩,你真係有小心地會唔見 Stuff 及 懶皮唔找數。 
** 叫大家認住呢兩個人 因為佢哋兩次 都話 "佢哋可以用信用卡找數" 但信用卡中心表示咗已經冇曬錢係入面,加上佢哋成日話 "佢哋唔記得帶提款卡 要人借住錢畀佢返屋企" 到過後逃之沃沃話一句冇錢,就可以唔理爭人幾多錢。 呢兩條友大話西遊,唔好畀佢外賣欺騙。 
講真你喺酒店玩? 點能夠玩到人哋成張床都要報銷 !!!
Reply
我個日都有join, 呢個群P係line gp個邊搞既....
誇張到我都有影到相...

[Image: IzkJHfW.jpg]

[Image: cnaUWjS.jpg]

我可以做證, 呢2條人真係好過份!!!
玩還玩唔緊要, 玩到咁cheap....
Reply
face pic左手邊那位叫Dickson Chau~~~
同志圈內早已臭名遠播 Angry
Reply
Dickson Chau又黎料,, shit!!!
Reply
乜咁衰的...負責返好難咩?又唔係貴
Reply
呢D正式係害群之馬!
Reply
樂極生"屎"
Reply
唔係搞啲咁嘅野呀,咁無品嘅
Reply
真係可以再厚面皮啲啵
Reply
臭名遠播了,出到名喇
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人