Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【四十幾歲】【空中臭雞】老0又煩又膠,狗公式轟炸
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

嘩 為左食仔可以連面都唔要 要幾狗先做到呢個地步 我睇到D對話真係笑死我  Big Grin

之前都有Member fd數臭過佢點樣呃仔食 所以都知道佢個大名好耐
Reply
真係不得了 識左人68個鐘就想BOOK酒店食人 ,可能佢平時連個人叫咩名都未知 就已經叮熱食埋,快過食即食麵,即食麵都要煮3分鐘先食,佢可以生食,所以咪覺得耐囉 Tongue
Reply
(2018-03-05, 01:47 PM)Casper Wrote: 呢個人喺grotto叫Nam Nam,
又名陳X丹

佢好鍾意搞是非+杯人,
尤其是一旦好鍾意某位技師就會試圖抹黑其他技師。

怪唔知我聽過有技師話曾經有個疑似正職空中飛鴨既另一個技師係咁騷擾佢
可能就係E個
Reply
下?! 竟然係佢 我都成日落spa泵骨,我前排被人安排左佢比我, 佢個樣好似冇40幾咁老,但係35走唔甩嫁喇! 化妝係真既 女性化D。 唔知係咪女性荷爾蒙過多 佢有乳房... 仲要下面硬唔起.... 我對佢既外表都幾有印象.. 因為我好抗拒乳房... 最後搞搞下我自己都冇癮沖涼走左 Rolleyes Rolleyes
Reply
(2018-03-05, 01:53 PM)Qwert Wrote: 我之前BOOK過一次,佢真人同相真係好大出入,前台Sell佢大隻,  但見到真人又瘦又勁厚粉  其實佢D按摩都唔係真係按, 好HEA 想撩人搞多D, 但係我就覺得佢態度咁樣好唔專業LOR....

而且Nam Nam成日為左fun做埋D野好不擇手段 Angry

下!? 佢對你做過D咩 方唔方便講下? 雖然可能係好慘既回憶 但係都想你出黎講下 等其他人睇到唔會受害 Undecided
Reply
作為狗公既我認為: 做空少應該食雲晒大江南北既屌 係我就唔care呢個人啦 仲係度晒時間糾纏 有時間就搵其他目標啦 Tongue Tongue
Reply
某日我係群P遇過佢...
佢為左獨食可以好不擇手段, 
不斷唱衰其他群P參與者, 又踢走佢鍾意既人出line group.
目的係唔想比人接觸佢鍾意既人,
呢個人控制慾好強
[Image: 6oaPJLs.jpg]
[Image: boRquAT.jpg]
[Image: B7RKqL9.jpg]
Reply
第一次去完群P先覺醒,從未見過咁煩膠既人

[Image: Ptk8d07.jpg]
[Image: Ptk8d07.jpg]
[Image: mtRj3qs.jpg]
[Image: A8nXW72.jpg]
[Image: ODlcGkZ.jpg]
[Image: NrzIbgu.jpg]
[Image: vQbyPhD.jpg]
Reply
嘩~~呢個nam nam都喪既, 玩個群P比個100蚊,
使唔使唱到全部人咁?

Nam Nam既表現唔係中意三元, 而係想思想禁錮三元(TC)..
根本係自私, 是非精, 唔係愛既表現囉...

早排都聽過佢係crew team鍾意玩手段
Reply
傻到令人憤怒 情感怎去追討
一失去變惹事可其恐怖
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人