Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
共享單車
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我16歲就做共享單車,你只要比錢就可以騎我
果個年代唔係用app接客
我啲客係靠人際網絡一個一個介紹
有專業人士、couple、外地人、學生等
高峰時期,我估全日客人累積嘅精係以公升起計
客人愈來愈多,我開始加價,同埋額外服務須額外收費
學生就最易賺
Couple就最省時,雙倍收費,但費力,要服侍兩個
最印象深刻係有個客明明話只係基本服務
但入入下無啦啦成個拳頭塞入黎
我眼水都標哂出黎,果時我停咗工一個月
我宜家已經3字頭,每次dating一聽到我做過共享單車就無下文

我細個好憎讀書,成日留級
中三已經比人踢咗出校
學歷又低,父幹又冇,技能又冇
所以第一份工已經係做共享單車
果時父母長期不在家,連零用錢都冇留低比我
試過完全冇錢,我要去麥當勞食人剩下嘅食物
我果時起到諗,我想靠自己揾錢,唔想再過呢種生活
之後我就起屋企接咗第一個乘客
如是這,乘客越來越多,賺錢越來越多
起沙士時,我終於買到樓自己一個人住
一個人住嘅好處就係唔洗驚父母知道又可以24小時接單
以前試過啲客預約好哂,但父母突然落黎,最後要取消,激嬲哂班客

有冇後悔做共享單車?做共享單車至少令我不再擔心溫飽嘅問題
咪又係_!我係有付出過,我只係攞番我應得,而且我係明碼實價,冇偷呃拐騙

我由16歲開始做,做咗十幾年
有時係會遇到賤人,就好似上次果個
但有時又會令我覺得好享受
記得有一次,果日全部客清一色都係零仔
我果日勁爽、勁開心,又得屌又有錢賺
仲要咁啱前一晚我陪客食自助餐,食咗勁多生蠔,爽死班零仔,當然我都有份享受嘅
其中有個仲係紀律部隊,我原本以為阿sir係一仔,估唔到係零,佢比我扣咗好多分
佢可能平時工作壓力大,又要扮直,壓抑咗好耐
床上同床下完全係兩個人
外表勁man,一望一聽就知係當差
開波前,佢叫我帶套先好入,我當場呆咗,我以為我聽錯
完全想像唔到平時著住制服嘅阿sir可以叫到咁淫
完事後,我以為到佢屌番我,點知原來佢係純零,休息一陣比錢就走咗

個天好鍾意玩我,第二日點知全部客清一色一仔
果日我下下比人命中紅心
頭幾個我都可以話係享受緊
最後個幾個我已經痛到無感覺
我仲提議啲客約另一日,話我身體不適,最多下次收平啲
我都未試過全部客都係一冇零,連休息機會都冇
其中仲要一對係couple,兩個都係一仔,指明要玩雙龍
兩個同我分別一對一時,已經下下中point,頂到盡
所以我知道一對二一定出事
果然,就係呢次雙龍令我痛到無哂感覺,最後幾個客要頂硬上或再約過
Reply
We all have secrets. There is nothing wrong to keep that part of you only to yourself.
Reply
咁你宜家做緊咩? deliveroo?
其實每個人都有過去,你又無必要一定同佢地講嘅
Reply
你個菊花成個拳頭咁大
?…………………………………………………………………………………………………………
邊夠你玩呀!
Reply
照推你計,而家咪好有錢囉?
Reply
 原來共享單車仲可以咁理解,今日真係學到好多野
Reply
(2018-05-27, 01:33 PM)Marlowe Wrote:  原來共享單車仲可以咁理解,今日真係學到好多野

我們長知識了!
Reply
真係長知識了
Reply
共享單車...我開頭真係以為單車
Reply
勁,令人佩服既經歷
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人