Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2017-01-11, 11:06 AM)愛不晚 Wrote:
(2017-01-11, 10:55 AM)广州糯米仔 Wrote: 我试过Pasco喇!刚刚从深圳湾那边过关,Pasco同Vito四手合作好好牙! Big Grin Big Grin
Vito带住新人大只仔Pasco去完成个疗程,几爽噶 Tongue Tongue

老乡阿,我住天河那边,一起出来三五瓶?
同广州,要一起出来逼两拳吗?老哥我会军体拳
Reply
地址在哪啊? 怎樣收費?可以選嗎? 我去TW可以看圖
Reply
Kindo 搬左新鋪之後 環境靚左 大左好多 而且 每間房都有獨立浴室
技師依然keep到水準 我就冇特別要求book邊一位 有時想要啲意外驚喜Smile
Reply
(2017-01-11, 11:59 AM)DDDR Wrote: Kindo 搬左新鋪之後 環境靚左 大左好多 而且 每間房都有獨立浴室
技師依然keep到水準 我就冇特別要求book邊一位 有時想要啲意外驚喜Smile

咩驚喜先...我去親都有好大好大好大 既 驚喜 Blush
Reply
Kindo 啲仔仔都玩得好放 好多都肯比你摸 我梗係要過下手癮啦Wink 最鐘意摸到佢地硬晒 再拎出黎玩@@
Reply
(2017-01-11, 12:07 PM)LIDLAP Wrote:
(2017-01-11, 11:59 AM)DDDR Wrote: Kindo 搬左新鋪之後 環境靚左 大左好多 而且 每間房都有獨立浴室

咩驚喜先...我去親都有好大好大好大 既 驚喜 Blush

想要啲神秘感 因為kindo啲仔都好靚 好期待係邊個靚仔幫我按

你有咩好大嘅驚喜 不如開心shareBig Grin
Reply
Park lam 都唔錯 高高大大 而且幾靚仔 按摩手勢幾好
Reply
(2017-01-11, 12:39 PM)Fkthisw Wrote: Park lam 都唔錯 高高大大 而且幾靚仔 按摩手勢幾好

PARKLAM 好耐無見,有無人有消息,之前聽到話翻左大6發展,又有人話前幾日做過...媽阿好亂
Reply
上次做左個4手按摩 係rayne 同 carson serve我, 佢地按得好舒服,而且 大家有講有笑 成個氣氛好融洽 到 happy ending果陣 真係好正 佢地身形好好 有胸有腹肌 而且jj都大 1次過可以食2個正仔 好滿足:p
Reply
(2017-01-11, 03:08 PM)sadevil Wrote:
(2017-01-11, 12:39 PM)Fkthisw Wrote: Park lam 都唔錯 高高大大 而且幾靚仔 按摩手勢幾好

PARKLAM 好耐無見,有無人有消息,之前聽到話翻左大6發展,又有人話前幾日做過...媽阿好亂

5洗估啦,我前日做過,依然感正,不過個頭啡左,我LIKE BLACK HAIR
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人