Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
本人第二post 今次就打Vito
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Tongue 
記憶上面我好似搵咗5次以上,實質數字我唔記得囉。

Vito 樣貌一定喺靚仔。( 我好少講嘢用肯定語氣 )
我覺得有啲似陳柏宇,不過喺陽光男孩版。

身形方面由瘦底練到壯,所以喺玲瓏浮凸,
線條感十足,胸肌,腹肌,二頭,三頭,腳,背肌樣樣都有
仲有另一大特點喺佢應該壯既地方非常壯
目測180高左右 我下次直接問吓佢
以上果啲唔會寫誇,可以喺呢個討論區搵吓有關寫vito 都知

到按摩啦。
我覺得佢喺kindo 里面最好果兩個之一 ( 我覺得 )
另一個喺 carson ( carson 就下次打啦 )
你會感受佢熟練,專業,體貼,出心出力。
會有好多好多身體摩擦。保證你硬足全程。除左你早。。。。。

完左之後佢好貼會幫你洗走啲油。好貼心。

今次打到呢到先啦。
Reply
Vito是按摩非常專業。
而且1仔0仔都鍾意比佢按... Blush
Reply
個個都講到好似佢好好禁 下次去試下
Reply
Vito真係好正 按得玩得睇得 大隻加朱古力仲要有。。。一隻都揸唔曬既  Wink Wink 你懂的
Reply
VITO真係唔錯 Big Grin
Reply
CHING D評論幾好 Cool  幫到好多
Reply
個個都話Vito好好咁應該真係幾好
Reply
Vito真係好難book... 我好幾次問都話full左
Reply
Thx for sharing
Reply
第三篇阿摟主 追緊POST GA
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人