Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
███尖沙咀某大場SPA,難得的學生弟弟回憶███技術專業█
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Big Grin 恭喜晒
Reply
看來hugo spa 有不少正弟弟Tongue
Reply
Thanks for sharing
Reply
環境師傅也不錯Wink
Reply
傳說中既jerry 未真正見過
Reply
Come either Hugo and Kindo, they go the best youngest, strongest and horniest masssagists...  Wrote:兩個鐘頭前去完尖沙嘴HUGO SPA,而加個心情都未能平伏......
我平時揾開GYMSPAHK.com,今日因為約左朋友尖沙嘴食飯,食之前打算先按一按,上網SEARCH到尖沙嘴 HUGOSPA,打左個電話預約就膽粗粗上左去
我本身對幫我按摩既師傅都無乜要求,因為平時GYMSPAHK.com都幾好,所以就話隨便就可以,(前台哥哥其實都幾正,想BOOK又唔敢講 Sad )
最後推薦左Jerry比我.

我洗完身就趴低左,Jerry入左黎我都無特別留意就開始按, Jerry真係好細心體貼,我講話邊度累就按得特別用心,隻手夠軟而力度亦都非常好,
唔係出面場D死力,我問Jerry做左幾耐,佢話2星期,我真係覺得佢按摩技術係以年做為計算,我忍唔住認真望Jerry個樣

哇!!!完全係我杯茶!!係好清秀果種靓仔,我本人對好MAN既BOY麻麻, Jerry我真係流曬口水,應該174左右 雙眼皮 唔會話太大隻 ,剛剛好
好SPORTY 好陽光 ,由其係佢望住我笑果一刻...哥哥既心融化啦 Shy
按完就推油,推油方面有上升空間,總體唔錯,如果可以推多D大腿就好,運動太多非常緊
HEHE方面,絕對係我人生中TOP5 既經驗  我覺得Jerry好明白客人需要乜,我真係想我同佢關係唔止係客人咁簡單 Angel
成個流程行雲流水 個療程完左仲有杯溫水 係天氣凍時真係最啱,好貼心 我都識做比左一個唔錯既TIPS
我真係按耐不住自己想BOOK Jerry個心,我應該短期內會不斷揾佢.
聽RECRPTION哥哥 講Jerry 都幾難BOOK到,我真係好開心同覺得好幸運 Big Grin
各位CHING唔好同我爭BOOK啊!!!

Yes he look so good
Yes he is fucking hot. 

(2018-04-25, 12:01 PM)kencheng Wrote: 看來hugo spa 有不少正弟弟Tongue

Have many hot and handsome guys:

Max
alex
Bishop
Jeffrey
Ryan
Cyrus you name it baby many hot and sexy massagists waiting to grab you at Kindo or Hugo Wink
Reply
hugo spa真係好多學生哥
Reply
如果講hugo 正太 最近有人新既技師 叫Howard 個樣好細過 似16,17歲。。正?
Reply
hugo 技師係正既,個個都好正。下次試下Jerry
Reply
hugo係堅正。個日試左個矮矮細細好正
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人