Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【BL神劇熱爆網】《大叔的愛》開播重現經典對白:難度巨_就不行嗎?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

由日本男星田中圭夥拍吉田鋼太郎嘅BL神劇《大叔的愛》添食開拍成連續劇,昨晚起逢周六晚於當地播出,好戲大叔吉田鋼太郎繼續扮演擁有少女心嘅55歲同志上司,暗戀田中圭扮演嘅直男主角,而新版就由林遣都飾演其同事兼室友,發展HEHE味濃郁嘅職場三角關係。

2016年版嘅《大叔的愛》特備劇播出後引起頗大迴響,今次新版又會有田中圭被熊抱、壁咚及親嘴等場面,而昨晚首集劇情發展迅速,田中圭已得知上司傾慕之情,更發現被對方偷拍大量照片。不過都唔及林遣都衝入浴室一幕精彩,佢向剝光豬嘅前輩表白,並講:「我知你鍾意巨乳,但難度巨X就不行嗎?」對白夠晒大膽露骨,之後更主動狼吻田中圭,劇集出街後不少網民於社交網洗版式討論,令《大叔的愛》一度登上最多tweet文嘅冠軍。同時,劇組為全力造勢,唔止多處有大廈電梯及列車門都出現兩位主角嘅啜啜自動門,昨晚又在Instagram公開田中圭浸溫泉玩到甩毛巾嘅短片,透過互聯網成功造勢。

[Image: 1524370837_20a0.jpg]

Reply
好有故事內客呀
Reply
還好啦 我覺得這篇以半
Reply
巨屌都整痛人
Reply
為什麼日本男生喜歡這種油膩膩的髮型
Reply
thx for share
Reply
uncle is good. I like them
Reply
Support正片 一定要睇
Reply
 一定要睇  好似好好笑
Reply
that wasa funny movie that even not gay will watch that movie
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人