Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
HONG KONG SPA EXPERIENCE SHARING.
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

谢谢了, 台灣有什么好推荐的呢
Reply
好吸引 揾日去試下 想要可愛 高 瘦白 有介紹?
Reply
好像是不錯的經驗哦.找一天去試一下
Reply
(2017-10-22, 10:59 AM)Goblin Wrote: 好吸引 揾日去試下 想要可愛 高 瘦白 有介紹?

alex 佢幾靚仔 而且 好白 J又大 按得幾好幾用心
上次按完見到Nic行過 都係你想要嘅類型 不過未試過 下次book下先
Reply
高大靚仔嘅有咩推介?
Reply
600既然那個好,為什麼不給多點?
Reply
之前有看到這帖文,所以就試一下
還真不錯,好像蠻多人去的
我跟朋友兩個就要等15分鐘才能進房耶
我找了高帥的一位,好爽
下一次定會再去的!
Reply
(2017-10-25, 01:56 PM)tw1978 Wrote: 之前有看到這帖文,所以就試一下
還真不錯,好像蠻多人去的
我跟朋友兩個就要等15分鐘才能進房耶
我找了高帥的一位,好爽
下一次定會再去的!

叫什麼名可以介紹一下?
Reply
(2017-10-23, 10:42 AM)Duncan Wrote:
(2017-10-22, 10:59 AM)Goblin Wrote: 好吸引 揾日去試下 想要可愛 高 瘦白 有介紹?

alex 佢幾靚仔 而且 好白 J又大 按得幾好幾用心
上次按完見到Nic行過 都係你想要嘅類型 不過未試過 下次book下先

等我下次book下佢地兩個先
Reply
好實用
謝謝分享
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人