Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
是咁的,為左個0仔放棄同女友結婚.......
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

認真咩,咁你鐘唔鐘意人先?習慣唔代表鍾意喎
Reply
(2017-05-01, 12:11 PM)WloveM Wrote: 其實Kelvin 為左追求自己愛 而作做ED 有錯咩?人不為己 天誅地滅

咁既思想咪錯LO
Reply
season_hotel dateline=' Wrote:
hohosiu dateline=' Wrote: 如果你真係覺得呢個男人岩你多d 我祝福你 
不過你要知道男男戀條路係會難行好多,
最重要係屋企果關, 明明都就結婚 突然間取消資格
仲要係因為鍾意左男人 對屋企人 尤其係女友既打擊會好深
最怕你係一時衝動誤左終生大事 同一段珍貴關係

唔知Kelvin知唔知佢有女友呢!

扶搖直上做正室
Reply
(2017-05-02, 09:17 AM)top_1069 Wrote:
(2017-05-01, 12:11 PM)WloveM Wrote: 其實Kelvin 為左追求自己愛 而作做ED 有錯咩?人不為己 天誅地滅

咁既思想咪錯LO
人自私無錯 ,前提唔好傷害人
Reply
還想怎樣呢樓主
Reply
認真,自己諗清楚係性定愛la
Reply
(2017-05-02, 11:38 AM)講經咩 Wrote: 認真,自己諗清楚係性定愛la

性不離愛 我:估樓主自己都有諗過
Reply
係性係愛自己諗清楚la
Reply
SOSAD......
Reply
有冇後續?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人