Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
#HeheStory6047 <<納妾告示>>
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

樓主都幾靚仔啵
Reply
(2017-12-27, 01:38 PM)奧巴大隊長 Wrote: 樓主都幾靚仔啵

係唔錯嘅,試佢好似好啲xd
Reply
我想做 日日都想比人屌 最好兩個會輪姦我
Reply
高質花生post???
留名第睇follow up
Reply
呢篇野簡而精,睇得好舒服,比一百分
Reply
搵肉便器都咁多要求 又要後生靚仔唔煙唔酒愛運動身材好咁 仲要隨時任屌 但只可以訓廳唔會愛你
Reply
應徵做呢份job嘅,除左係抖M之外,諗唔到有咩人甘on 9 去做。 仲要講明要受人氣,做阿4~ 真係等睇人apply.
Reply
完全係博君一笑D FD...
假設一個靚仔性格好識煮飯既男仔...
大把人要啦....使鬼同你分男人咩...
不過我中意睇獵奇野...
可以作多D類似呢類既文..
Reply
(2017-12-27, 01:57 PM)Tibbie Wrote: 完全係博君一笑D FD...

招免費鴨仔長期食~
Reply
(2017-12-27, 01:58 PM)Lery Wrote:
(2017-12-27, 01:57 PM)Tibbie Wrote: 完全係博君一笑D FD...

招免費鴨仔長期食~
最好笑係..佢要搵一個做到自己做唔到既野既人...
得於係個SENIOR想請個Manager級做既人返黎做junior.
結果係點...如果我係佢條仔就覺得無謂曬米飯養閒人
如果我要做妾不如直接replace埋你坐到正一正?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人