Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
███尖沙咀某大場SPA,難得的學生弟弟回憶███技術專業█
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

講到好吸引,等我試下先
Reply
去過幾次,唔錯
Reply
按功樣貌都幾好
Reply
我都想試。。
Reply
Just be reminded dont be so nasty and foul in languages Dodgy
Reply

兩個鐘頭前去完尖沙嘴HUGO SPA,而加個心情都未能平伏......

我平時揾開GYMSPAHK.com,今日因為約左朋友尖沙嘴食飯,食之前打算先按一按,上網SEARCH到尖沙嘴 HUGOSPA,打左個電話預約就膽粗粗上左去

我本身對幫我按摩既師傅都無乜要求,因為平時GYMSPAHK.com都幾好,所以就話隨便就可以,(前台哥哥其實都幾正,想BOOK又唔敢講 Sad )

最後推薦左Jerry比我.

我洗完身就趴低左,Jerry入左黎我都無特別留意就開始按, Jerry真係好細心體貼,我講話邊度累就按得特別用心,隻手夠軟而力度亦都非常好,

唔係出面場D死力,我問Jerry做左幾耐,佢話2星期,我真係覺得佢按摩技術係以年做為計算,我忍唔住認真望Jerry個樣

哇!!!完全係我杯茶!!係好清秀果種靓仔,我本人對好MAN既BOY麻麻, Jerry我真係流曬口水,應該174左右 雙眼皮 唔會話太大隻 ,剛剛好

好SPORTY 好陽光 ,由其係佢望住我笑果一刻...哥哥既心融化啦 Shy

按完就推油,推油方面有上升空間,總體唔錯,如果可以推多D大腿就好,運動太多非常緊

HEHE方面,絕對係我人生中TOP5 既經驗  我覺得Jerry好明白客人需要乜,我真係想我同佢關係唔止係客人咁簡單 Angel

成個流程行雲流水 個療程完左仲有杯溫水 係天氣凍時真係最啱,好貼心 我都識做比左一個唔錯既TIPS

我真係按耐不住自己想BOOK Jerry個心,我應該短期內會不斷揾佢.

聽RECRPTION哥哥 講Jerry 都幾難BOOK到,我真係好開心同覺得好幸運 Big Grin

各位CHING唔好同我爭BOOK啊!!!

**THIS THREAD/POST IS FOR AUTHORIZED ACCESS ONLY**

The best thing about Jerry is that he is fucking sensitive! 
His shivering and moaning made me crazy last time!!! Heart 
Tell me more your story after you have a taste of him, bro!
Reply
求分享。。
Reply
Waa~看來hugo spa 有不少正弟弟
Reply
去hugo試下其他新仔
Reply
樓主學生控??ha ha
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人