Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
老公也是他男友
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Big Grin 冇事既!
Reply
(2018-06-13, 01:13 PM)Meriel Wrote: 我好抱歉講句 雙性戀真係好討厭 又玩女人又玩男人 最後兩個都傷害

不用抱歉,絕對同意。雖然應該唔係個個都係咁,但係真係好憎嗰啲鍾意咗女人又玩男人嘅bi,專一啲唔得嘅
Reply
部份係噉啫
都希望唔好地圖炮
Reply
(2018-06-14, 01:48 PM)Vena Wrote: 部份係噉啫
都希望唔好地圖炮

絕對係地圖炮加性傾向歧視
Reply
單性戀唔會花心?大家公平尐好冇?

你討厭人花心,OK,但將花心夾硬套落去某一個取向的人指佢哋花心,因為個取向的特性,咁你同明肛社話我哋成個圈係度散播性病有乜分別?
Reply
我承認我對雙性戀係有偏見 主要因我個人諗法 我並冇怪責全部人 原諒我用詞不當 我身邊都有雙性戀朋友 但我依然對雙性戀持有負面形象
Reply
我並冇講過我討厭花心 我本人都有花心 我對於一個同女人上過床又同男人上床嘅人感到負面影響 我對於性取向並無歧視 如果因我用詞不當而感到歧視 我表示遺憾與抱歉 若有侵犯之意 平機會隨時歡迎你投訴 多謝
Reply
明肛社好需要你呢類人才,FUCK OFF
Reply
抱歉 我本人性取向係鐘意男仔 明光社與我無關 你唔滿意我嘅回答可以講清楚 但如果你嘅答案係涉及侮辱 我會保留控告你嘅權利 你呢種人同你講道理有辱斯文 家敎係好容易睇得出你有冇禮貌 真係為你父母感到羞恥 要我同一個低質素嘅人講道理
Reply
樓主講嘅嘢同「我好抱歉講句 同性戀真係好討厭 又有愛滋又周街搞人」本質上有咩分別?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人