Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
疑似Zeno Ng 與偷相王<暉哥哥>的N號房勾結?!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

食定花生等睇戲
Reply
屌呃錢既原來
Reply
有冇流出,快啲貼出黎分享下 Cool
Reply
聽講好似話呃人買保險定基金 Rolleyes
Reply

呢個Zeno 表面上係FB 講投資 好似專業人士咁, 加左佢FD之後其實佢另有目的,
又叫人去群p 又叫我去佢約既局識下靚仔,真係覺得佢好有可疑! 希望大家唔好比佢呃到!

兩個人我都有接觸! 暉哥哥我都識, 係某spa既師傅黎, 佢都好熱充於hehe界,成日post相 曬大隻,
不過唔睇唔知原來佢用假相呃人... 但明明佢睇落都算大隻,點解要咁做呢?

仲有果個Zeno sell我個fd 買佢既投資同保險Plan,講左幾句姐, 已經急不及待想約我個fd出黎傾。
咁我個fd 叫埋另一個fd陪佢,出到黎之後, 佢好想叫我fd盡快買同叫我fd比埋其他個人資料佢hold住個quota。
但我fd話,明明有好多野都講得唔清唔楚,佢同佢fd都覺得好可疑 所以冇落搭渣!
Reply
仲有冇多啲料可以爆出黎阿 Idea
Reply
我都睇過fb 有人講佢地! 我覺得佢地可能有心合作呃人,搞n號房或其他呃人活動!
以Donald Ma 對某類HEHE應該會起痰做利誘 加埋Zeno 
約人一齊打飛機講真都唔知佢會唔會偷拍左再拎黎勒索人
咁成個推斷同N號房可能真係有關連 At
Reply
(2020-06-15, 01:44 PM)Jjjjj Wrote: 我都睇過fb 有人講佢地! 我覺得佢地可能有心合作呃人,搞n號房或其他呃人活動!
以Donald Ma 對某類HEHE應該會起痰做利誘 加埋Zeno 
約人一齊爽爽左講真都唔知佢會唔會偷拍左再拎黎勒索人
咁成個推斷同N號房可能真係有關連 At

你既推斷好正確!! 仲有呀 Donald Ma 係A字頭Spa既大隻師傅,分分鐘呢個係A字頭既主意,
搵Donald Ma做利,Zeno出post呃人,事實上呢個Zeno Ng 好可能同A字頭有關,
係老闆級人馬,利用個場裡面同佢地不咬絃既師傅,以違約及莫須有既理由,
威脅佢地既師傳同目標人士拍一D不雅相同HJ片,做到進一步勒索同​綁住佢地繼續做性奴既效果!!
咁A字頭就可以唔洗出錢請人做師傅,又從賣呢D受害人既性交片同勒索中謀取暴利同拎到好多
受害人既個人資料。 又或者本身A字頭既師傅都要登記身份證同住址證明,佢地利用呢一點向自己人落手!!
威脅佢地配合拍GV片同埋同老闆或幕後黑手性交

利申 我都做過佢地個場,對佢地管理層果班阿叔侍老賣老,以威嚇式既手法處事覺得好危險同不滿,
用左D方法先擺脫到佢地!!

Reply
打返格啦
保護返大家對眼好啲
Reply
哇佢真係超靚仔唔似蜥蝪
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人