Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
<天菜出沒注意> Hugo Spa新仔仔 Jeffrey
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

依家D小朋友真係唔知食咩大,19歲小鮮肉又大隻靚仔,講緊嘅係Hugo Spa既 新人Jeffrey。Reception 話不容錯過。

但佢Package錢要加多200 ,聽reception講佢好少檔期同埋Jeffrey達到天菜級別,可謂可遇不可求咁話。

講到咁正好好彩搵到佢,當然即刻 Book 佢。

佢入到房,我呆左兩秒,望住佢個身形,果然高大又強壯,隔住衫都清楚睇到佢胸肌個shape!!

我第一眼已經比佢身形吸引住。 然後佢同我打招呼,我先回神一下,嘩屌! 又真係幾靚仔!

但好似有D怕醜咁, 笑得好靦腆,不過好cute!  皮膚比較黑,好sexy!

可惜係新學,按摩方面仲有進步空間,不過態度夠認真,推油亦都令我滿意。

佢對手有做 GYM 的痕跡,鞋鞋地,不過我更鍾意。
 Big Grin

總體黎講我覺得物有所值,Jeffrey 講嘢幾有禮貌,仲有少少怕醜,傾計都 feel 到佢純真的一面,

可愛既一面令到佢加分,同時10幾歲仔 靚仔之餘亦有咁好既身材真係難得一見,為佢加左好多分!!

上甜品個陣要帶住佢先得,但幾聽話,去到最後反而跟得上我,有互動,有開發潛力。
希望下次book佢 會有新既體驗
啦。Big Grin
Reply
Very Handsome ?
Reply
佢番得太少啦 好難先约到
Reply
得閒要試下先得 Tongue
Reply
今日試過Jeffrey啦
鬼仔樣 真係好正
Reply
完全係現役運動員身形
夠哂大隻又靚仔
Reply
大隻又靚仔
Reply
返得少 所以難book 定係返得多比人book晒? Undecided
Reply
真係好介紹! 如果鍾意黑實靚仔一定會愛死佢! Heart
Reply
Book既價錢多d 但係物超所值! 好難想像 spa界會搵到呢d model級數後生仔! 勁!!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人